neutraal-vergeleken.nl is een lijst van de beste producten voor mensen die zichzelf de tijd en de stress willen besparen om uit te zoeken wat ze moeten kopen. Wat u ook nodig heeft - goedkoop, betaalbaar of premium - wij maken het u gemakkelijk door u onze beste aanbevelingen te geven. De website werd gelanceerd in september 2017.
Onze aanbevelingen worden beloond met krachtige rapportages, interviews en testen door teams van ervaren journalisten, wetenschappers en onderzoekers. Denk aan ons als een best-of-lijst voor alledaagse dingen; een gecureerd galerie gevuld met alleen maar interessante, nuttige items; een bedankbrief aan de ontwerpers en ingenieurs die de dingen creëren die ons leven beter maken; een geeky vriend met top-level onderzoeksvaardigheden die alles wat hij koopt analyseert zodat je dat niet hoeft te doen. Het draait allemaal om het gemakkelijk maken om snel geweldige apparatuur te kopen, zodat u verder kunt gaan met uw leven.
We zijn er trots op dat we ons houden aan strenge journalistieke normen en ethische principes en dat we de redactionele onafhankelijkheid van onze zakelijke activiteiten behouden. Onze aanbevelingen worden altijd 100% onafhankelijk gegeven en zijn niet gebaseerd op partnerschappen met de geteste producten en/of merken.


Dus je richt je alleen op de beste dingen?


We zoeken naar wat we denken dat het beste is voor de meeste mensen. We zijn niet op zoek naar de meest functionele gadget of de fijnste verfijningen in huishoudelijke producten. We zijn op zoek naar de dingen die het beste passen in het leven van de mensen die elke dag winkelen - en dat is wat het werk vereist.
De beslissingen die we hier met ons team hebben genomen, hebben weken of maanden van onderzoek en jarenlange ervaring met uiteenlopende apparatuur gevergd. Naast onze eigen expertise gebruiken we interviews en gegevens uit de beste redactionele bronnen. En we zeven door middel van klantbeoordelingen om uit te vinden wat belangrijk is voor gewone mensen. De meeste van de apparatuur die we hier selecteren is niet top of the line, te duur en vol met junk features; we willen items aanbevelen die hoog genoeg zijn in kwaliteit om de prijs te rechtvaardigen, maar geen items die meer kosten als gevolg van extra functies die u zelden zult gebruiken.
Dit zijn dezelfde items die we onze vrienden en familie zouden aanbevelen, en dit zijn dezelfde items die we voor onszelf zouden kiezen.

Maakt uw affiliate commissies u bevooroordeeld?

Wanneer lezers de producten kiezen die wij aanbevelen op basis van ons onderzoek, analyse, interviews en tests, wordt ons werk vaak (maar niet altijd) ondersteund door een affiliate commissie van de handelaar wanneer zij een aankoop doen. Als lezers hun aankopen terugsturen omdat ze ontevreden zijn of omdat de aanbeveling slecht is, doen we niets. Er is geen enkele stimulans voor ons om inferieure producten te selecteren of om te reageren op de druk van de fabrikanten - integendeel. Wij denken dat dit een redelijk eerlijk systeem is dat ons verplicht om eerst onze lezers te dienen.
Het belangrijkste voor ons is het vertrouwen dat we hebben van onze lezers. Als we iets zouden aanraden omdat we bevooroordeeld of lui zijn, zouden lezers zoals u ons werk niet steunen. We nodigen u ook uit om onze artikelen te bekijken op feiten, waarbij we zorgvuldig de tijd, logica en energie uitleggen die wordt besteed aan onderzoek, interviews met experts en het testen van apparatuur. Dit duurt vaak tientallen - soms honderden - uren. In elke gids vindt u al het bewijs waarom we onze keuzes hebben gemaakt, zodat u uw eigen oordeel kunt vormen.
Wat als wat ik wil niet op jullie website staat?

Stuur ons een e-mail of tweet om ons te laten weten of u hulp nodig heeft bij het oplossen van een specifiek koopprobleem. Onze medewerkers - slimme en nieuwsgierige mensen die graag vragen van lezers onderzoeken - kunnen u misschien helpen.

messages-logo
Sommige links op Amazon.nl zijn affiliate links, waardoor wij een commissie kunnen ontvangen van de verkoper als een product wordt gekocht via een van deze links. Voor u als koper levert dit geen nadelen of kosten op.
Affiliate Links & Afbeeldingen van de Amazoneproduct Advertising API.